Da li će se Cagatay Ulusoy pojaviti u seriji Masumlar Apartmani? Evo odgovora!

Turski glumac Cagatay Ulusoy nastavlja da zbunjuje medije u toj zemlji misterijom oko njegovog novog angažmana. Ulusoy je uspeo da vrlo dobro sakrije sve informacije o tome gde je, šta radi, i na kom narednom projektu će se pojaviti. Novinari širom zemlje se pitaju da li Cagatay radi na nekom skupocenom projektu, ili je u ...

Da li će se Cagatay Ulusoy pojaviti u seriji Masumlar Apartmani? Evo odgovora!

Turski glumac Cagatay Ulusoy nastavlja da zbunjuje medije u toj zemlji misterijom oko njegovog novog angažmana.

Ulusoy je uspeo da vrlo dobro sakrije sve informacije o tome gde je, šta radi, i na kom narednom projektu će se pojaviti. Novinari širom zemlje se pitaju da li Cagatay radi na nekom skupocenom projektu, ili je u pitanju nešto manje vredan projekat. U nedostatku pravih podataka česte su i lažne informacije. Poslednja od njih glasi da će se Ulusoy pojaviti u seriji TRT1 kanala Masumlar Apartmani. Glumac je trebao navodno da se pojavi kao gost u ovom projektu.

Glasina je bila povezana sa činjenicom da je Cagatay ne samo prijatelj, već i veoma blizak poslovni saradnik sa producentom te serije. Glumac i Onur Guvenatam su zajedno uspešno sarađivali na seriji The Protector. Međutim, informacija nije tačna. Ulusoy se neće pojaviti u seriji Masumlar Apartmani.

NOVO - Nove vesti oko serije Cukur

By: TV Exposed