Kubilay Aka o svadji sa Mertom Ramazanom Demirom

Turski glumac Kubilay Aka je nedavno u centar pažnje došao zbog nekakvog navodnog sukoba sa kolegom Mertom Ramazanom Demirom. Prema njegovim rečima, sve je preuveličano.

Kubilay Aka o svadji sa Mertom Ramazanom Demirom

Foto Credits: DiziCentral

Kubilay Aka je zaista talentovan glumac, ali se često njegovo ime u medijima pominje sa stvarima koje nisu baš vezane za posao. Ovog puta je u centar pažnje došao nakon što se posvadjao sa Mertom Ramazanom Demirom. Sve se desilo u jednom klubu, kada je Kubilayu navodno zasmetao blizak odnos Merta i Afre Saracoglu, koja je devojka njegovog bliskog prijatelja Merta Yazicioglua. Ipak, čini se da su i ovog puta turski mediji sve preuveličali.

Aka je dao izjavu, odnosno svoju verziju priče o skandalu koji se navodno dogodio. Kubilay je rekao da ne smatra da je ispravno govoriti o kolegama ispred kamera, a uz to i nema o čemu da se raspravlja i diskutuje, sve je preuveličano. To što se desilo na izlazu mesta gde se piju alkoholna pića se jednostavno dešava i nije ništa strašno. Zapravo to je sve što se i uopšte desilo, par reči i ništa više. Glumac je zamolio novinare da zaključe tu temu i da će rado odgovoriti na sva druga pitanja.

Ono što je verovatno mnogo značajnije je njegova nova serija. Kubilay Aka će tumačiti jednu od glavnih uloga u TV seriji Dokuz Oguz, koja je vojna serija i koja predstavlja prilku da mladi glumac potvrdi svoj kvalitet. U narednom periodu biće poznat i datum premijere ovog novog projekta kompanije Gold Film koji će biti prikazan na Fox TV-u. Tu je i video najava nove turske serije koju ćemo gledati 2023. godine.

NOVO - Evo šta nas čeka u seriji Camdaki Kiz, ako radnja bude nastavljena po knjizi

By: TV Exposed