Evo šta nas čeka u seriji Camdaki Kiz, ako radnja bude nastavljena po knjizi

Priča u seriji Camdaki Kiz koja se sa publikom susreće četvrtkom uveče na Kanalu D, odmiče ka sasvim drugoj tački.

Evo šta nas čeka u seriji Camdaki Kiz, ako radnja bude nastavljena po knjizi

Foto Credits: IMDB

Veza između Nalan i Sedata, koja se ponovo rasplamsala zbog trudnoće u novim epizodama, izostavila je Hayrija iz igre. Lik Hayri je sada u poziciji persone non grata. Cihangir Ceyhan je dao značajan doprinos otkako se pridružio seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala. Bogatstvo priče koju je lik Hayrija do sada otkrio u 3. sezoni odrazilo se u seriji kao veliko dostignuće. Međutim, šta će se dogoditi sa Hayrijem u priči o seriji Camdaki Kiz 2023. ostaje znak pitanja u svačijim glavama.

Ova situacija, koja podseća na mogućnost da Cihangir Ceyhan napusti seriju, takođe će otkriti koliko daleko scenaristi žele da odvedu lik Hayrija. Serija je adaptirana prema istoimenoj knjizi koju je napisala Gulseren Budaycioglu. Burcu Biricik je takođe navela da su napredovali po knjizi, ali su produžili priču o nekim likovima. Ako treba da napreduje prema knjizi, lik Hayrija će imati mnogo posla. Drugim rečima, trebalo bi da obratimo pažnju na ovaj lik u epizodama serije Camdaki Kız iz 2023.

Hayri u knjizi, ima ženu i tri ćerke u selu, doživeće druge ljubavi posle Nalan. U stvari, priča će otići na sasvim drugu tačku sa dolaskom njegove porodice iz sela u grad. Postoji čak i situacija da je Nalan prijateljica sa Hayrijevim ćerkama. U stvari, lik Hayri će prevariti Nalan sa drugim ženama! Ako događaji kao što su Hayrijeva želja da ode i psihološko uništenje Nalan budu napredovali prema knjizi, serija Camdaki Kiz će u velikoj meri uticati na fanove 2023. godini.

View this post on Instagram

A post shared by Camdaki Kız (@camdakikiz)

NOVO - Basak Dasman se na TV ekrane vratila "muškim" likom

By: TV Exposed