Can Nergis u novoj seriji

Turski glumac Can Nergis potpisao je ugovor za rad na novom projektu. Nergis je potpisao ugovor sa kompanijom Kale Film.

Can Nergis u novoj seriji

Foto Credits: Dizilah

Can Nergis će se pojaviti u jednom istorijskom projektu. Reč je o seriji Mevlana koja se snima za turski nacionalni kanal TRT1. Za sada nije poznato koji lik će Nergis tumačiti u ovom projektu. Nakon emitovanja na tom kanalu, ovaj projekat će biti pušten i na novoj digitalnoj platformi TRT0.

Radnja ove nove turske istorijske serije će pratiti život jednog od najvećih sufi pesnika – Mevlane. Glavnu ulogu u ovom projektu će glumiti Bulent Inal. Pored Bulenta i Cana će se pojaviti u Kaan Yildirim, Nilay Deniz, Devrim Ozkan, Yusuf Cim i drugi.

Biće to četrnaesta uloga u karijeri Cana Nergisa. Glumac je u prethodnom periodu radio i na jednom filmu. U pitanju je projekat pod nazivom Adanis: Kutsal Kavga u kojem će glumiti Vincenza. Taj film je snimljen i nalazi u post-produkciji.

Pre ovog projekta Can je glumio u seriji Kagit Ev. Njegov lik u tom projektu se zvao Bulent Isik. U toku prošle godine se pojavio i u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka kao Mert Kara. U filmu i seriji Boru / Vuk je tumačio lik po imenu Tolga Erlik. Imao je uloge i u serijama Anne, Tatli Intikam, Arka Sokaklar i drugim projektima.

Prvu značajniju ulogu imao je u TV seriji Dila Hanim u kojoj je glumio Ilsana u toku 2012. godine.

NOVO - Odlazak iz serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

 By: Milt-TV Exposed