Gupse Ozay je trudna?

U sredu 29. jula došlo je do dugo očekivanog venčanja. U večernjim satima na “ludi kamen” posle 6 godina veze stali su turski glumci Baris Arduc i Gupse Ozay. Održana je skromna ceremonija uz prisustvo najbliže rodbine i prijatelja. Veliko veselje povodom venčanja, bračni par planira da napravi naredne godine, kada se smiri situacija sa ...

Gupse Ozay je trudna?

U sredu 29. jula došlo je do dugo očekivanog venčanja.

U večernjim satima na "ludi kamen" posle 6 godina veze stali su turski glumci Baris Arduc i Gupse Ozay. Održana je skromna ceremonija uz prisustvo najbliže rodbine i prijatelja. Veliko veselje povodom venčanja, bračni par planira da napravi naredne godine, kada se smiri situacija sa epidemijom koronavirusa.

Venčanje Barisa i Ozay je bilo očekivano s obzirom na dužinu veze, ali je sve iznenadila brzina odluke, organizacije i samog čina venčanja. Za veoma kratak period, bez ikakvih najava par je odlučio da se venča. Turski mediji kao razlog za to navode da je glumica u drugom stanju. Par koji je nastavio svoj odmor u Cesme se nije oglašavao zvanično po ovom pitanju.

By: TV Exposed