Ekin Koc zadovoljan serijom Uc Kurus / Tri novčića

Turski glumac Ekin Koc viđen je u Metropol Istanbul šoping centru. Tom prilikom dao je i novi, kratak intervju za turske medije.

Ekin Koc zadovoljan serijom Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Internet Haber

Ekin Koc je najviše govorio o svom trenutnom poslu, odnosno ulozi u TV seriji Uc Kurus / Tri novčića. Glumac je izjavio da je zaista veoma motivisan pozitivnim utiscima koje dobija zbog ovog projekta. Ekin tvrdi da su sve kolege dobile zaista lepe kritike i mnoge pohvale zbog ove turske serije i celog projekta. To mu daje dodatnu energiju i želju da posao urade najbolje moguće.

Kada je serija Uc Kurus / Tri novčića u pitanju, situacija generalno je solidna. Možda je to i najbolja reč. Rejting je dobar, omogućava miran kraj ove sezone.

Međutim, ono što sve više brine je činjenica da sem toga da je serija dobra, nema dodatnog iskoraka ka napred. Zbog toga se piše i priča da će ovaj projekat biti završen po okončanju aktuelne sezone, odnosno da nećemo gledati novu sezonu.

Zvaničnih informacija još uvek nema. Iz produkcije i sa TV kanala na kom se serija emituje se nisu oglašavali. Istina, nemaju ni razloga ni za oglašavanje ni za žurbu. Utisak je ipak da ako se nešto dodatno ne promeni, rejting ne popravi da sezone 2 ove turske serije ipak neće biti...

NOVO - Sukru Ozyildiz u seriji Masumlar Apartmani!

 By: Milt-TV Exposed