Toygan Avanoglu i Tugba Melis Turk u filmu Dunya Evi

Nastavlja se snimanje novog turskog filma Dunya Evi u kojem glavne uloge tumače Tugba Melis Turk i Toygan Avanoglu.

Toygan Avanoglu i Tugba Melis Turk u filmu Dunya Evi

Foto Credits: Internet Haber

Toygan Avanoglu, koji je 2 sezone zasmejavao publiku svojim likom Sefera u TV seriji Kuzey Yildizi pridružio se timu Guldur Guldur Show-a prošle godine. Avanoglu, koji je dao veoma uspešan nastup u Guldur Guldur Show-u, koji je dobio velika priznanja na TV ekranu Show TV-a, nije mirovao tokom letnjeg perioda i otišao je na set za film Dunya Evi.

Tugba Melis Turk je jedno od imena koje u poslednje vreme nije bilo u serijama. Glumica, koja je pažnju publike privukla likom Nil u TV seriji Fazilet Hanim ve Kizlari / Gospođa Fazilet i njene ćerke u sezoni 2017.-2018., odsutna je iz TV serije već 5 godina. Tugba, koja je nedavno glumila različite likove u filmovima jedan za drugim, vratila se na setove sa filmom Dunya Evi. Mnogi se pitaju i zašto Tugba Melis Turk, koja se bavi glumom od 2007. godine, nije prihvatila ponude iz serija i nastavila karijeru samo sa filmovima.

Nakon serije Kuzey Yildizi, Toygan Avanoglu će nas nasmejati novim projektom.

Po scenariju Cuneyta Inaya, film Dunya Evi će publici na tragikomičan način ispričati nevolje mladog para tokom braka i situaciju u koju upadaju dok pokušavaju da sakriju svoje tajne.

Tugbu Melis Turk i Toygana Avanoglua će pratiti poznata imena u ovom filmu. Snimanje filma, koji uključuje i imena kao što su Buket Dereoglu, Selahattin Tasdogen, Metin Kececi, Binnur Serbetcioglu i Tuna Arman, snima se u raznim delovima Istanbula.

NOVO - Erkan Kolcak Kostendil čeka dane kada će se vratiti glumi

By: TV Exposed