Hande Ercel u pregovorima za novu seriju!

Turska glumica Hande Ercel nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neki smatraju da je glumica sjajna u svom poslu, dok se drugima jednostavno ne dopada.

Hande Ercel u pregovorima za novu seriju!

Foto Credits: Dizilah

Ono za šta nema dileme je to da je Hande Ercel najpopularnija među svojim kolegama na društvenim mrežama. Mlada glumica je veliku pažnju na sebe privukla ulogom Ede u seriji Sen Cal Kapimi. Tu seriju je obeležila ljubav sa kolegom Keremom Bursinom, koja je nastala na setu a traje i dalje.

Prema pisanju turskih medija koji se pozivaju na respektabilne izvore, Hande je u pregovorima sa jednom svetski poznatom digitalnom platformom. Pregovori se odnose na njenu ulogu u novom projektu, odnosno novoj seriji te platforme. Hande Ercel će prema tim izvorima ako pristane na sceni raditi sa glavnom zvezdom te digitalne platforme. Njoj je ponuđena uloga "devojke Jamesa Bonda". To može da da mali nagoveštaj o kakvoj seriji se radi.

Vrlo brzo ćemo saznati ishod pregovora i to koja digitalna platforma je u pitanju. Za sada postoje mnoga nagađanja u vezi ove teme, ali ćemo pouzdane informacije dobiti tek kada pregovori budu završeni.

NOVO - Hakan Boyav u seriji Teskilat / Organizacija

 By: Milt-TV Exposed