Sutra počinje nova turska TV serija Yurek Cikmazi

Prva epizoda turske serije Yurek Cikmazi u kojoj glavne uloge igraju poznata glumica Irem Helvacioglu i Alp Navruz, biće emitovana u utorak, 1. novembra.

Sutra počinje nova turska TV serija Yurek Cikmazi

Foto Credits: IMDB

Serija, u kojoj su dvoje popularnih glumaca poput Mesuta Akuste i Ayce Bingol u centru radnje, otkriće priču o tome šta alkohol i poremećaj ličnosti mogu doneti porodici. Pored onoga što je muškarac naneo svojoj porodici sa alkoholom i poremećajem ličnosti, borba lika Senet za njenu decu dajući svoj život za svoju decu otkriće veliku dramsku priču. Adaptirana prema istoimenom romanu Atike Hinclier, serija Yurek Cikmazi ima potencijal da privuče milione gledalaca na ekran.

Treba reći da će lik Zeynep, koju igra sjajna Irem Helvacioglu, biti veoma važna tačka radnje u seriji. Zeynep, koja radi kao advokatica je idealistička žena. Zbog toga što ćemo gledati snažan ženski lik koji je uspešan u svom poslu, radi dobro šta zna i nikome ne polaže račune, serija Yurek Cikmazi privlači posebno ženske gledaoce.

Gledaćemo Zeynep, advokaticu koja se uzdiže kao predstavnik žena koje su podvrgnute nasilju u slučaju Senet. Boreći se da ono kroz šta je Senet proživela bude primerni rezultat, Zeynep će takođe krenuti na težak put da obezbedi pravdu. Možemo reći da će Zeynep biti jedan od najodlučnijih i najvernijih likova među likovima koje je do sada igrala Irem Helvacioglu. Očekuje se da će lik Zeynep u TV seriji Yurek Cikmazi ispuniti ova očekivanja, posebno kao odgovor na kritike obožavateljica TV serija „želimo da vidimo jake žene na ekranu“.

Serija dakle počinje sutra, u utorak 1. novembra u 20 časova na kanalu TRT1.

NOVO - Fanovi imaju poruku za scenariste turske serije Otac / Baba

By: TV Exposed