Fanovi imaju poruku za scenariste turske serije Otac / Baba

Nastavljajući svoj put u drugoj sezoni sa scenama koje se emituju na ekranu Show TV-a i utiču na publiku, 21. epizoda serije Baba / Otac sastaće se sa publikom u utorak uveče.

Fanovi imaju poruku za scenariste turske serije Otac / Baba

Foto Credits: Internet Haber

Situacija likova Busre i Ilhana u priči ove turske TV serije krasi radoznalost publike. Gledaoci, koji su ocenili da su Ozge Yagiz i Hakan Kurtas zaista veoma dobar serijski par, čvrsto se drže ova dva lika. Oni koji željno iščekuju scene Busre i Ilhana, svoja predviđanja o novoj epizodi dele na društvenim mrežama sa uzbuđenjem šta će se desiti između njih.

U epizodi emitovanoj prošle nedelje, mnogo se govorilo o emotivnim trenucima Ilhana i Busre. Navodeći da mladić Ilhan izgleda prelepo, fanovi turske serije Baba / Otac šalju poruku za porukom piscu scenarija da poboljšaju odnos između njih dvoje.

Ilhan i Busra, koji su prikazani kao jedan od najkompatibilnijih parova u TV serijama, smatraju se dvojcem koji najviše podiže uzbuđenje u TV seriji Baba, odnosno privlači najviše pažnje. Treba napomenuti da za ova dva lika postoji velika podrška na društvenim mrežama među serijskim parovima.

Ljudi iz Ay Yapima su izdvojili i deo nove epizode u kom su prikazani emotivni trenuci ali i sjajna gluma dvoje mladih i veoma talentovanih turskih glumaca.

NOVO - Serija O Kiz / Ta devojka nastavlja da privlači pažnju

By: TV Exposed