Nove vesti o seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka

Televizijski kanal TRT 1 ima ozbiljne planove za novu sezonu kada su u pitanju turske serije. U prilog tome govori i čak tri nova projekta na kojima rade.

Nove vesti o seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka

Foto Credits: Haberler

Reč je o tri serije od kojih zaista dosta očekuju. Jedna od njih je Kasaba Doktoru / Gradski doktor u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ozan Akbaba. Reč je seriji koja će ispričati priču o doktoru kog će tumačiti Ozan i njegovim učenicima.

Druga serija je Kara Tahta / Tabla. U pitanju je projekat u kom će u centru pažnje biti profesori u školi. Glavne uloge u toj seriji će tumačiti Furkan Andic i Miray Daner. Pored njih kako se navodi značajnu ulogu u seriji će imati i Cengiz Bozkurt.

Treća serija koja će gledaocima na prostorima Ex-yu biti verovatno i najzanimljivija je Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. Reč je o romantičnoj komediji, čija će radnja biti nalik onoj u TV seriji Gonul Dagi.

Stigle su i neke nove informacije o ovom projektu. Režiser serije će biti dobro poznato ime u svetu turskih serija Dogan Umit Karaca. Producent i scenarista serije je Ugur Uzunok. Ovaj projekat će delom biti sniman i u Makedoniji, pa će vrlo verovatno biti interesantan gledaocima na ovim prostorima.

U narednom periodu saznaćemo i prve informacije vezane za glumački kadar ove nove turske TV serije koja će kao i prve dve navedene biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1.

NOVO - Premijera novog projekta Tolgahana Sayismana krajem aprila

By: Milt-TV Exposed