Sestre Hande i Gamze Ercel haraju društvenim mrežama (FOTO)

26-godišnja Hande Ercel, jedno od imena o kojem se najviše govorilo u poslednje vreme, donela je popularnost i svojoj sestri Gamze Ercel.  Gamze Ercel, postala je veoma poznata na društvenim mrežama nakon što je Hande Ercel stekla slavu. Gamze Ercel, koji je u sretnom braku s Canerom Yildirimom, sada je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Posebno slatka ...

Sestre Hande i Gamze Ercel haraju društvenim mrežama (FOTO)

26-godišnja Hande Ercel, jedno od imena o kojem se najviše govorilo u poslednje vreme, donela je popularnost i svojoj sestri Gamze Ercel. 

Gamze Ercel, postala je veoma poznata na društvenim mrežama nakon što je Hande Ercel stekla slavu. Gamze Ercel, koji je u sretnom braku s Canerom Yildirimom, sada je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Posebno slatka devojčica Aylin Mavi već se pretvorila u fenomen poput svoje majke. 

Sestre Ercel, o kojima se u poslednje vreme često govori, iznenađuju javnost. S jedne strane, Hande Ercel, koja je navodno zaljubljena u svog kolegu Kerema Bursina, s druge strane, njena starija sestra Gamze Ercel, koja je sa svojom ćerkicom Aylin Mavi postala veoma popularna na društvenim mrežama. 

Tu je i zajednička fotografija Hande Ercel i Gamze Ercel Yildirim.

Nikada niste vidjeli Hande Erçel i njenu sestru Gamze Erçel ovako!  Hande Erçel, koja je sve iznenadila promjenom ...

By: TV Exposed

NOVO-Priznanje o bolnom životu Demet Ozdemir