Sukru Ozyildiz u seriji Masumlar Apartmani!

Turski glumac Sukru Ozyildiz će se pojaviti u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Prenosimo kompletnu informaciju.

Sukru Ozyildiz u seriji Masumlar Apartmani!

Foto Credits: DiziCentral

Sukru Ozyidliz će se pomalo i nenajavljeno pojaviti u radnji popularne turske serije TV Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Međutim, njegova uloga neće biti značajnija, odnosno pojaviće se samo u jednom segmentu nove epizode.

Sukru će se pojaviti u snu koji će sanjati Gulben. Mnogima ovo zvuči zanimljivo, pa ostaje da vidimo kako će to sve izgledati. Dakle, Ozyildiz neće imati ozbiljniju ulogu u seriji, a na društvenim mrežama je sve više komentara da je glumac mnogim damama postao san, najviše zbog svog šarma i atraktivnog izgleda.

Glumac koji će u februaru napuniti trideset i četiri godine se do sada pojavio u devetnaset projekata. Uskoro se očekuje premijera njegovog filma Ask Taktikleri koji je snimljen za Netflix digitalnu platformu a u kom tumači glavnu ulogu uz Demet Ozdemir.

Kada su serije u pitanju, poslednju ulogu imao je u TV seriji Akinci gde je tumačio glavni lik. Pre nje, glumio je u serijama Jet Sosyete, Nefes Nefese, Zavet, Kis Gunesi, Tatli Kucuk Yalancilar i drugim.

Karijeru je otpočeo 2011. godine ulogom Topraka u seriji Derin Sular.

NOVO - Berk Hakman u pregovorima za novu ulogu

 By: Milt-TV Exposed