Nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava privlači sve više pažnje (VIDEO)

Uzbuđenje je na vrhuncu zbog nove turske serije Al Sancak / Crvena zastava, koja se radi u produkciji Bozdag Filma! Počinje odbrojavanje za seriju sa vojnom tematikom koja će se emitovati na TRT1.

Nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava privlači sve više pažnje (VIDEO)

Foto Credits: Dizilah

Nakon završenih priprema, uz snimanje su stigle i prve poze sa seta! Ugur Gunes, koji će dati život vojniku u seriji reditelja Cana Emrea, postao je ime koje drži klaper kao jedna od vodećih uloga u ovoj novoj TV seriji! Glumac je oduševio one koji su željno iščekivali seriju pozom koju je snimio pre snimanja prve scene prvog dana snimanja!

Povratak Ugura Gunesa, koji je prethodno došao na ekrane sa serijom Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona, ovog puta će biti veoma drugačiji. Nakon slične serije, Teskilat / Organizacija, nedavno je objavljen trejler nove serije TRT1.

Tu su i uspešna imena kao što su Idris Nebi Taskan i Ahmet Yenilmez u seriji u kojoj glavne uloge igraju Gulsim Ali Ilhan i Ugur Gunes. Datum izlaska TV serije Al Sancak / Crvena zastava, čiji su scenario napisali Atilla Engin, Mehmet Arı i Selman Kilicaslan, još nije siguran, odnosno još uvek nije potvrdjen.

Najnoviji postovi sa naloga na društvenim mrežama serije privlače pažnju publike uz napomenu „Prvi dan tima Al Sancak na snimanju.“. Tu je i video najava ove nove turske serije.

NOVO - Poljubac Seyran i Ferita u Yali Capkiniju postao je događaj na društvenim mrežama!

By: TV Exposed