Ezgi Eyuboglu napušta seriju Teskilat / Organizacija

Stigle su i nove vesti vezane za tursku televizijsku seriju Teskilat / Organizacija. Prenosimo o čemu se radi.

Ezgi Eyuboglu napušta seriju Teskilat / Organizacija

Foto Credits: Dizilah

Pristigle su nove informacije vezane za glumački kadar popularne TV serije Teskilat / Organizacija. Vesti se odnose na glumački kadar ovog projekta, odnosno promene u njemu. Radnju ove turske serije će napustiti Ezgi Eyuboglu. Podsećamo, Ezgi je u seriji Teskilat tumačila lik Ceren.

Bila je to njena sedamnaesta uloga u dosadašnjoj karijeri. Pre ove serije pojavila se u projektima Bir Aile Hikayesi, Cocuklar duymasin, Abdulhamid, Adi Mutlukuk i drugim. Imala je zapažene uloge i u nekoliko filmovima medju kojima se izdvaja Yol Arkadasim 2. Uspešna je bila i kao Cemre Arsoy u TV seriji Osveta, koja je 2014. godine bila veoma popularna. U istorijskoj seriji Sulejman Veličanstveni je tumačila lik Aybuke. 

Prvu ulogu imala je 2010. godine u TV seriji Kavak Yelleri.

Ostaje da vidimo u kom novom projektu će se pojaviti ova lepa turska glumica. Ponuda joj sigurno ne manjka, a samo od nje zavisiće da li će otići na kraći odmor ili prihvatiti ponudu za ulogu u nekom novom projektu. U narednom periodu saznaćemo i to da li će serija Teskilat / Organizacija dobiti novu sezonu. S obzirom na veliko interesovanje za seriju i dobru gledanost, tako nešto je sasvim izvesno.

NOVO - Tevfik Erman Kutlu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: Milt-TV Exposed