Tevfik Erman Kutlu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Istorijska turska TV serija Alparslan Buyuk Selcuklu dobila je novo pojačanje u glumačkom kadru. Prenosimo kompletnu informaciju.

Tevfik Erman Kutlu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: IMDB

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu je dobila privremeno pojačanje u glumačkoj ekipi. Projektu se pridružio Tevfik Erman Kutlu. Za sada nije poznato koju ulogu će on tumačiti u ovoj televizijskoj seriji, ali jeste to da će imati status gosta-glumca ili gostujuće zvezde. To znači da se neće dugo zadržavati u radnji ove serije, moguće samo epizodu ili tek nekoliko više.

Ono što svakako raduje jeste nastavak dobrog rejtinga i dobre gledanosti ove turske serije. Tevfik je već na setu i vrlo brzo ćemo ga gledati u radnji serije o sultanu Alparslanu.

Biće to sedamnaesta uloga u karijeri ovog turskog glumca. Pre ovog projekta, Tevfik Erman Kutlu je radio na seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. U njoj je u 92 epizode glumio Tekina. Pre nje glumio je u serijama Savasci i Icerde. U TV seriji Savasci je glumio Cetoa, a u seriji Icerde je tumačio lik po imenu Barbaros. Imao je uloge i u projektima Bana Sevmeyi Anlat, Dolina Vukova: Zaseda, Ajsen – zlatareva kći i drugim.

Po prvi put na TV ekranima se pojavio u toku 2012. godine u TV seriji Bezhat C u kojoj je tumačio lik Tacettina.

NOVO - Serija Adi Sevgi / Naša ljubav već u opasnosti od otkazivanja?!

By: Milt-TV Exposed