Serija Adi Sevgi / Naša ljubav već u opasnosti od otkazivanja?!

TV serija Adi Sevgi koja se radi u produkciji Koliba filma i režiji Sadulaha Celena nastavlja svojim putem sa uzbudljivim scenama od početka do kraja. Serija, čije su prve 3 epizode emitovane, nastavlja da dobija dobre kritike, ali ipak ne stoji sjajno.

Serija Adi Sevgi / Naša ljubav već u opasnosti od otkazivanja?!

Foto Credits: IMDB

Četvrta epizoda ove TV serije biće emitovana u nedelju, 3. aprila. Narednih nekoliko epizoda serije, gde ATV očekuju bolju gledanost, biće veoma važne. Zato što veoma niske ocene u kategorijama rejtinga AB i ABC1 predstavljaju ozbiljan problem. Ukoliko ne dođe do poboljšanja, seriji Adi Sevgi / Naša ljubav već preti opasnost od ranog finala.

Iako je kompatibilnost dvoje mladih glavnih glumaca dobra, njihova nesposobnost da stvore mnogo interakcije na društvenim medijima takođe je počela da privlači pažnju. Polako se stiče utisak da serija Adi Sevgi / Naša ljubav nije ispunila očekivanja publike posle prve 3 epizode.

Za opstanak serije je veoma bitan rejting u kategoriji total. Ukoliko se situacija u toj kategoriji popravi, moguće je da projekat opstane. Međutim, ako naiđemo na gledanost ispod proseka, postoji opasnost da ATV ne zadrži seriju još dugo na ekranu.

Četvrta epizoda ove turske televizijske serije, čiji su scenario napisali Filiz Alpgezmen i Murat Can Tura, biće objavljena u nedelju, 3. aprila, i željno se iščekuje.

NOVO - Počelo snimanje serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

By: Milt-TV Exposed