Bližimo se kraju serije O Kiz / Ta devojka

U seriji O Kiz / Ta devojka, koja se emituje na ekranima Kanala D sredom uveče, idem ka finalu korak po korak.

Bližimo se kraju serije O Kiz / Ta devojka

Foto Credits: Haberler

Do sada je emitovana 21. epizoda ove TV serije. Erkan Petekkaya i Sezin Akbasogullari su izneli veoma uspešne nastupe. Treba reći da je Rojda Demirer, koja se kasnije uključila u priču, takođe dodala pokret seriji.

Serija O Kiz / Ta devojka će se oprostiti od ekrana svojom 24. epizodom, a ostale su još samo 3 epizode. Uz priču o seriji, došli su do izražaja i mladi glumci. Čini se da je Dilin Doger glumica koja je u ovom projektu ostvarila najveći uspeh sa likom Zeynep. Dilin Doger, koja je rođena u Dijarbakiru 1995. godine, uspela je da bude izabrana za jednog od najvažnijih likova serije O Kiz, iako je do sada bila uključena u vrlo malo projekata. Dilin, koja je dala sve od sebe u liku Zeynep i uticala na uspeh priče, napravila je jedan od najvažnijih skokova u svojoj karijeri. Ne bi bilo pogrešno reći da je ovaj projekat doprineo prepoznatljivosti mlade glumice i da će u narednom periodu dobiti mnogo ponuda od producenata.

Serija je odlična odskočna daska za mlade glumce

Iako ima kritika na račun lika, mora se reći da se Cengiz Orhonlu takođe odlično pokazao. Možemo reći da je još jedno mlado ime u seriji, Ali Oner, dobilo veliku pohvalu likom Doruka.

Čini se da će serija O Kiz postati nezaboravna produkcija, posebno sa efektnim nastupima mladih glumaca.

Novu 22. epizodu serije Ta devojka možete pogledati u četvrtak 1. marta na Kanalu D.

NOVO - U ponedeljak počinje nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed