Da li je Can Yaman zaboravio njegove fanove u Turskoj?!

Can Yaman je dobro poznato ime turske glume, ali i šire. Glumac je odlučio da svoju karijeru gradi u Italiji, a iz svoje domovine s vremena na vreme dobija razne kritike.

Da li je Can Yaman zaboravio njegove fanove u Turskoj?!

Foto Credits: Aksam

Can Yaman je svoje ljudske kvalitete pokazao u mnogo navrata. Njegova humanost je dobro poznata i glumac je izrastao u zaista kvalitenu osobu. Gluma mu je takođe sjajna, ni tu nema dileme. Ipak, odluka da sve više pažnje posveti italijanskim fanovima se ne dopada baš svima.

Na ovu temu je pisao i Baris Kocaoglu, ugledni turski novinar. Kocaoglu je Yamanu poručio sledeće:

„Can Yaman se obraća publici u Italiji u potpunosti i skoro da se smatra italijanskom zvezdom. Međutim, mislim da neopravdano zaboravlja njegove fanove u Turskoj. Od kada je otišao iz zemlje nijednom se nije obratio turskim fanovima, čak nije ni posetio Tursku. Počeo je da potpuno zaboravlja ko je on zapravo. Moj veliki savetu Canu je da ne zaboravi svoju domovinu. Svoju popularnost koju uživa danas je stekao zahvaljujući ljubavi ljudi koju uživa u Turskoj. Da nije stekao popularnost i slavu ovde, njegovi putevi se ne bi otvarali tako lako.“.

Reč je o tekstu koji je izazvao dosta polemike, a ostaje da vidimo da li će Yaman imati šta da kaže na ovu temu.

Serija El Turco

Kada je u pitanju njegova karijera, tu sve ide veoma dobro. Can Yaman je nedavno snimao seriju El Turco, koja će biti emitovana na Disney Plusu.

Reč je o istorijskoj seriji koja će doneti priču o oficiru turske vojske koji je oslobodio jedno italijansko selo od feudalnih lordova, u toku opsade Beča.

Fanovi željno iščekuju datum premijere ove ambiciozne serije. Za sada nema informacija na temu kada bi serija El Turco mogla da počne...

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Sumeyye Aydogan, Caner Topcu i serija Donence privlače sve više pažnje

By: TV Exposed