Kraj za seriju Kusursuz Kiraci | Savršeni stanar

Situacija u turskim TV serijama se preokrene u sekundi. Dobar primer za to je serija Kusursuz Kiraci | Savršeni stanar, Fox TV-a.

Kraj za seriju Kusursuz Kiraci | Savršeni stanar

Foto Credits: IMDB

Ovaj projekat je imao pristojan start. Total rejting prve epizode je iznosio 3.24, a gledanost je bila oko proseka i u druge dve kategorije. Nakon toga je usledio rast gledanosti u epizodi 2, pa je total rejting u njoj iznosio 4.15. Mnogi su tada mislili da je serija Kusursuz Kiraci | Savršeni stanar na dobrom putu. Medjutim sve se okrenulo od epizode 3. Tačnije i u njoj je rejting bio oko proseka ali nešto niži nego u prve dve. Nakon nje - potop.

Rejting je značajno pao u epizodi 4, a potom još više u epizodi broj 5. U njoj je total rejting bio svega 1.45 AB 1.17 a rejting u ABC1 kategoriji 1.43. To je uslovilo brzu reakciju Fox TV na kom se serija emituje. Doneta je odluka o ranom finalu serije, na razočarenje svih fanova ovog projekta.

Finale serije će biti u epizodi 6. Ta epizoda će biti emitovana 4. oktobra. Na taj način dobijamo još jednu tursku TV seriju kratkog veka. Radnja serije se mnogima činila dobra, misteriozna ali serija Kusursuz Kiraci nije uspela da ostvari zapažene rezultate i vrlo brzo će biti zaboravljena. Baš kao i mnoge druge pre nje...

NOVO - Birkan Sokullu i Hilal Altinbilek u novoj seriji Ab-i Hayat | Izvor života

By: TV Exposed