Nova promena u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Mnogi ljubitelji turskih TV serija pitaju se kakva je sudbina serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se sada emituje utorkom uveče na televiziji Star.

Nova promena u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: IMDB

Poslednje reči Kadira Dogulua da međunarodna prodaja ovog projekta ide veoma dobro, malo su rasteretile obožavaoce serije. Oni koji su znali da su menadžmenti kanala tolerantniji prema produkcijama sa dobrom međunarodnom prodajom i izbegli rano finale, shvatili su važnost ove situacije. Dok je Kadir Dogulu već govorio o interesovanju koje su dobili u inostranstvu, zatražio je podršku i od svojih fanova u Turskoj.

Još nije poznato kako će se ovaj zahtev za podršku odraziti na ocene. Međutim, poznato je da Star TV, producent i glumci serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći još nemaju nameru da odustanu. Postojao je drugi događaj koji je nagovestio da će serija nastaviti da se emituje na ekranu. Ova poruka, ovog puta data preko razdvajanja, zapravo znači da će se insistirati na tome da serija ostane na ekranu.

Adaptirana prema istoimenom romanu Peride Celal, serija Gecenin Ucunda je doživela važnu promenu, scenaristi projekta su promenjeni. Dok su se putevi razdvojili sa scenaristima koji su pisali seriju od početka, ispostavilo se da su počela da rade i 3 nova scenarista. Ovom promenom, očekuje se da će biti učinjene važne intervencije u priči serije. Od 10. epizode ​​gledaoci će moći da vide promene u novom scenariju, a on objašnjava da ovo nije rano finale za Gecenin Ucunda, već kalkulacija kako da se projekat pokrene.

NOVO - I Mert Ramazan Demir je pomalo iznenadjen uspehom serije Yali Capkini

By: TV Exposed