I Mert Ramazan Demir je pomalo iznenadjen uspehom serije Yali Capkini

Turska TV serija Yali Capkini postala je toliko uspešan projekat da je za kratko vreme uspela da uđe u srca miliona gledalaca.

I Mert Ramazan Demir je pomalo iznenadjen uspehom serije Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Sve iznenađuje što je serija tako brzo i uspešno debitovala u tako teškom televizijskom okruženju i dostigla gledanost i do brojke 13 u rejtingu. Dok veoma efektne priče i veoma moćne produkcije ne mogu da dostignu polovinu gledanosti serije Yali Capkini, serija Star TV-a skoro lebdi iznad oblaka... Za Merta Ramazana Demira, koji igra lik Ferita, ova serija je veoma uspešan posao za njegovu karijeru.

Mladi turski glumac nije mogao da ne bude iznenađen stanjem serije, koja je otišla u sasvim drugačiju tačku nego što su očekivali. Glumac je rekao: „Serija ide na mnogo drugačije mesto nego što smo svi očekivali. Gledamo i mi sa čuđenjem.” U stvari, veoma je važno da mladi glumac izgovori ove reči. Jer, dok su TV serije sa veoma moćnim imenima poražene gledanošću, veliki uspeh postignut sa Yali Capkini donosi lekciju za svet TV serija.

Mert Ramazan Demir je serijom preneo svoju popularnost i van granica Turske, koja je počela da se emituje ne samo u matičnoj zemlji već i u inostranstvu. Zahvalivši se fanovima serije, glumac je rekao da je na setu sve bilo u redu i da je vladala veoma dobra atmosfera. Činjenica da se o mladom glumcu, koji takođe vodi veoma uspešan partnerski proces sa Afrom Saracoglu, toliko pričalo na početku njegove karijere, rezultat je uspeha serije Yali Capkini.

NOVO - Alperen Duymaz u seriji EGO - kakav lik nas čeka?

By: TV Exposed