Ozcan Deniz se ponovo oženio!

Ozcan Deniz je turski glumac, pevač, kompozitor, pisac i režiser. Ozcan koji je rodjen 19. maja 1972. godine iza sebe ima nekoliko zapaženih uloga, ali je u centru pažnje (pre)često sa privatnim životom.

Ozcan Deniz se ponovo oženio!

Foto Credits: Haberturk

Tako je bilo i ovog puta. Ozcan Deniz puni stranice medija u Turskoj, ali i u inostranstvu novim brakom. Deniz očigledno veruje u ljubav, ali i u instituciju braka, pa je rešio da se ponovo venča.

U pitanju je treći brak ovog turskog glumca. Ozcan je prvo bio u braku sa Handan Deniz. Taj brak je za sada najduže potrajao, od 1992. do 2003. godine kada su se razveli. Nakon toga je „stao na ludi kamen“ sa Feyzom Aktan. Njegov drugi brak je potrajao godinu dana, od 2018. do 2019. godine i bio obeležen ne baš lepim stvarima. Iza ovog drugog braka ima jedno dete, sina. Glumac je sreću ponovo potražio sa Samar Dadgar, sa kojom se venčao pre nekoliko dana. O tome se već par dana priča i piše a pojavile su se i prve slike sa ceremonije venčanja kao dokaz.

Samar je baš kao i njegova prošla supruga Feyza, znatno mladja od Ozcana. I pored protivljenja njegove majke Kadriye, koja verovatno strahuje da mu se ne dogodi isto kao sa Aktan, Deniz je odlučio da ponovo kaže sudbonosno „da“. Par je bio u ljubavnoj vezi oko godinu i po dana, da bi privatnom ceremonijom u Zekeriyakoyu odlučio da svoju vezu formalizuje stupanjem u braku.

Da li će biti treća sreća – ostaje da vidimo...

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

NOVO - Kaan Yildirim dobio podršku od voljene Pinar!

By: TV Exposed