Kaan Yildirim dobio podršku od voljene Pinar!

Kaan Yildirim koji je preuzeo glavnu ulogu u jednom od najzanimljivijih projekata ove sezone sa serijom Sipahi, postao je popularno ime sa velikim očekivanjima publike pre početka serije.

Kaan Yildirim dobio podršku od voljene Pinar!

Foto Credits: Haberler

Međutim, TV serija Sipahi / Spahije, koja je donosila priču o agentu i od koje se očekivao veliki uspeh kao posao prepun akcije, nije uspela da postigne ovaj cilj. Fanovi Ozge Gurel i Kaana Yildirima takođe su bili razočarani. Ova tačka se može opisati kao razočarenje i za kanal Show TV, koji je polagao velike nade u seriju Sipahi, koja je svojom 8. epizodom zbog niskog interesovanja morala da uđe u finale.

Pinar Deniz je, s druge strane, podržala svog momka Kaana Yildirima i ispričala koliko je truda uložila u projekat. Glumica je rekla:

„Neke stvari su takve. Ima poslova koji se rade uz mnogo truda. Taj posao je obavljen uz mnogo truda. Nije uzvratilo. Ali Kaan je veoma vredan glumac. Ponosna sam na svog dečka. Znam koliko je naporno radio i koliko je truda taj tim uložio.”.  Deniz je izjavila da su ona i njen voljeni Kaan Yildirim razgovarali o tome zašto je u ovoj situaciji, ali da u ovom trenutku nije želela da deli informacije.

Činjenica da je Kaan preuzeo glavnu ulogu u akcionoj produkciji sa likom agenta po imenu Korkut Ali je nešto što su njegovi fanovi dugo čekali. Rezultati su, bez obzira na sav uloženi trud ovog puta izostali…

NOVO - Burcu Ozberk sa moćnim ženskim likom u seriji Kralice / Kraljica

By: TV Exposed