Nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo već ima odličan glumački kadar!

Stigle su vesti o novom projektu kada su u pitanju turske serije za 2023. godinu. Naziv nove serije koja se priprema je Veda Mektubu ili u prevodu Oproštajno pismo.

Nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo već ima odličan glumački kadar!

Foto Credits: Haberler

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo se radi u produkciji kompanije Most Yapim. Scenario ove nove turske TV serije piše Mahinur Ergun. Reč je o projektu koji će biti emitovan na Kanalu D. Producenti serije su Mustafa i Gul Oguz koji su napravili sjajan posao u popularnoj seriji Ikinci Bahar. Na poziciji režisera će biti Deniz Dikilitas.

Serija Veda Mektubu će imati sjajan glumački kadar. Glavnu žensku ulogu u seriji će tumačiti Nurgul Yesilcay. Njen partner u ovoj TV seriji će biti Selim Bayraktar, dobro poznato lice još od serije Sulejman Veličanstveni, koji je nedavno odradio sjajan posao u seriji Destan / Legenda. Pored iskusnih glumaca, tu su i sjajni glumci mladje generacije. Rabia Soyturk je počela pripreme za ovu novu TV seriju, a njen partner će biti Emre Kivilcim, koji je stekao veliku popularnost serijom Celaleddin.

Radnja serije će doneti impresivnu priču o ženi koja se zove Alanur Yildiz i njenim kćerkama. Jednu od kćerki, Asli, tumačiće sjajna mlada glumica Rabia Soyturk, koja je zbog pripreme za tu ulogu otpočela sa časovima plesa. U toku je kastign za ostatak glumačkog kadra, a vrlo brzo bi trebalo da počne snimanje ovog novog ambicioznog projekta.

NOVO - Ozgu Kaya ponovo pronašla ljubav na setu TV serije!

By: TV Exposed