Ozgu Kaya ponovo pronašla ljubav na setu TV serije!

Nedavni uspeh mlade turske glumice Ozgu Kaye krunisan je izborom među „sjajnim zvezdama“ na dodeli nagrada Zlatni leptir.

Ozgu Kaya ponovo pronašla ljubav na setu TV serije!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je ponovo osvojila srca likom Turkana kojeg tumači u TV seriji Kanal D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, na vrhuncu je popularnosti. Mlada glumica, koja je prvi put preuzela glavnu ulogu sa likom Sevde u ATV seriji Kimse Bilmez / Niko ne zna, značajno je napredovala 2019. godine. Glumica, koja se zaljubila u Buraka Serdara Sanala, kojeg je upoznala na snimanju ove serije, dugo je živela sa njim. Iako je bilo nekih tvrdnji da će se par venčati, ova veza je okončana 2022. godine.

Svedoci smo drugog napretka Ozgu Kaye u karijeri sa serijom Uc Kiz Kardes. Projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koji je počeo u februaru 2022. i postao jedan od najvažnijih projekata Kanala D, utorkom uveče iznosi veoma uspešne nastupe.

Ozgu Kaya takođe igra važnu ulogu u dramom napunjenoj priči serije koja utiče na milione gledalaca. Zanimljiva je koincidencija da je mlada glumica svoju novu ljubav pronašla u svojoj novoj seriji. Ljubav Erena Orena i Ozgu Kaye, koji su se seriji pridružili u drugoj sezoni, dokazana je držanjem za ruke. Eren Oren, koji je blistao u seriji Kardeslerim / Moja braća, pridružio se seriji Uc Kiz Kardes početkom ove sezone sa likom po imenu Mustafa.

Prve znake da su se Ozgu Kaya i Eren Oren zbližili na setu dali su postovi na društvenim mrežama. Nakon toga, par se držeći za ruke i dajući intervju jasno razjasnio ljubav. Odgovarajući na komentare u okruženju društvenih medija kao „Bili su veoma sladak par“, Ozgu Kaya je izjavila: „Hvala, sve ide dobro i slatko. Naše ocene su takođe dobre.” .

NOVO - Oktay Kaynarca nije razočarao one koji su verovali u seriju Ben Bu Cihana Sigmazam!

By: TV Exposed