Dogukan Gungor o razlozima uspeha serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Duo Sila Turkoglu i Dogukan Gungor imao je uspešan proces partnerstva u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Dogukan Gungor o razlozima uspeha serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

Prva sezona serije Kizilcik Serbeti je završena, ali je veliki uspeh činjenica da su likovi Fatiha i Doge uspešno odrazili različite emocije kod publike. Ljubitelji serije već sa nestrpljenjem očekuju početak druge sezone. Glumci serije, koji su uzeli letnju pauzu, nastavljaju odmor.

Obožavaoci serije, koji su veoma radoznali u vezi sa procesom Fatiha i Doge u drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, nastavljaju da donose uspeh dvoje glumaca na dnevni red svojim objavama na društvenim mrežama.

Dogukan Gungor je prošao kroz intenzivan period u seriji Kizilcik Serbeti, gde je imao najbolju ulogu u karijeri.

Zasnovana na istinoj priči

 Glumac je rekao:

„Ovaj intenzivan tempo, radno okruženje i dobra komunikacija između tima su veoma posebni i prijatni za gledanje.”.

Gungor, koji smatra da je razlog uspeha serije to što je zasnovana na istinitoj priči, rekao je da je, kada je prvi put pročitao scenario, shvatio da će definitivno naići na odjek u javnosti. Objašnjavajući da je u ovoj seriji video delove svog života, glumac je rekao da je i publika pronašla nešto od sebe i da ih pričanje istinite priče čini srećnim.

Objašnjavajući da je pričanje žive priče ključ uspeha, glumac smatra da je razlog toliko popularnosti serije to što publika u priči pronalazi mnogo toga od sebe.

NOVO - Engin Altan Duzyatan radi sjajne stvari i van kamera

By: TV Exposed