Bahar Sahin odgovara na pitanja fanova

Bahar Sahin, koja je popularnost stekla TV serijom Zalim Istanbul na ekranima Kanal D, još jednom je uspela da privuče pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Bahar je ovog puta odgovarala na pitanja svojih obožavalaca. Bilo je iznenađujuće što je lepa glumica rekla da je pogrešila. Glumica je nedavno iskomentarisala zgodnog glumca Miguela Herrana iz ...

Bahar Sahin odgovara na pitanja fanova

Bahar Sahin, koja je popularnost stekla TV serijom Zalim Istanbul na ekranima Kanal D, još jednom je uspela da privuče pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Bahar je ovog puta odgovarala na pitanja svojih obožavalaca. Bilo je iznenađujuće što je lepa glumica rekla da je pogrešila.

Glumica je nedavno iskomentarisala zgodnog glumca Miguela Herrana iz serije La Case De Papel, koji je na Instagramu objavio skoro polugolu fotografiju. Time se našla se na dnevnom redu društvenih mreža. Lepa glumica dodala je komentar „Ljubav ne može biti ovakva“.

Bahar Sahin, koja je neko vreme odmarala od setova nakon finala serije Zalim Istanbul, počela je aktivno da koristi svoje naloge na društvenim mrežama. Konačno, sa svog Instagram naloga odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Na pitanje šta najviše voli da radi dala je bogat odgovor. Nabrojala je:"paraglajding, ronjenje, vodeni sportovi, pejzaži, kuvanje, volim sve te stvari i hranim se tom ljubavlju i grešim “.

By: TV Exposed