Engin Altan Duzyatan radi sjajne stvari i van kamera

Turski glumac Engin Altan Duzyatan je veoma kvalitetan u svom poslu i tu dileme nema. Njegova uloga u seriji Dirilis: Ertugrul je jednostavno toliko dobra i važna da je obeležila čitavu jednu eru u turskim TV serijama.

Engin Altan Duzyatan radi sjajne stvari i van kamera

Foto Credits: RiriNano

Nakon tog projekta Engin Altan Duzyatan nastavlja da dokazuje svoj glumački kvalitet. Pored toga što je sjajan pred kamerama, odnosno u serijama i filmovima, Engin se iskazuje i u drugim poljima.

Duzyatan je postao ambasador dobre volje i tokom letnje pauze započeo je obilazak izvorišta čiste vode u Severnoj Americi. Glumac, koji ima fanove širom sveta izabran je za ambasadora dobre volje od strane kanadske humanitarne organizacije HCI (Human Concern Intenational).

Već nekoliko godina, ovaj turski glumac privlači pažnju na probleme sa vodom i vodosnabdevanja širom sveta kroz njegove dokumentarne filmove.

Poseta velikom broju gradova

Kao ambasador HCI-ija, Engin Altan Duzyatan je učestvovao u kampanji pod nazivom „Water for life“ širom Severne Amerike.

Turski glumac koji ulaže velike napore da promoviše održiva rešenja za probleme sa vodom, čistom vodom i njenim snabdevanjem biće deo posebnih dogadjaja u Vankuveru, Čikagu, Dalasu i Los Andjelesu.

Tokom ove kampanje glumac će posetiti i Nijagarine vodopade kao i druge turističke atrakcije.

Engin je još jednom pokazao veliku društvenu odgovornost i da ima svest o važnim globalnim problemima. Uz to, glumac pokušava da na svoj način skrene pažnju na neke od problema i pomogne u njihovom rešavanju.

Jednostavno – Engin Altan Duzyatan radi sjajan posao i van svoje profesije, odnosno glume u kojoj je maestralan.

NOVO - Serenay Sarikaya je spremna i odmorna za novu seriju

By: TV Exposed