Fenomenalni rezultati serije Gonul Dagi

Turska serija Gonul Dagi je nekako tiho stigla do vrha gledanosti! Serija ostvaruje apsolutno najbolje rezultate rejtinga iz epizode u epizodu.

Fenomenalni rezultati serije Gonul Dagi

Foto Credits: IMDB

Sinoć je emitovana dvanaesta epizoda druge sezone serije Gonul Dagi. Ta epizoda je ostvarila total rejting od 11.86, što predstavlja fenomenalan rezultat i brojka je za 1.37 viša od prošle. U kategoriji AB je zabeležen porast od 1.49 i rejting je iznosio fenomenalnih 12.15. U ABC kategoriji brojka je uvećana za 1.28 u odnosu na prošlu epizodu i iznosila je 12.68.

Vrlo dobre rezultate ostvarila je i serija Kardeslerim / Moja braća. Juče je emitovana 13. epizoda druge sezone i u sve tri kategorije rejtinga je zabeležen porast. U total kategoriji rejting je iznosio 9.37, u AB 5.88 a u ABC 6.87. Veoma dobar rezultat pogotovo imajući u vidu zaista fenomenalne brojke serije Gonul Dagi.

Stabilan rejting održava i serija El Kizi. Total rejting epizode sedam koja je sinoć emitovana je iznosio 3.63. U kategoriji AB je ostvaren rezultat od 3.84 a u ABC 3.67. Porast gledanosti je i kod ovog projekta zabeležen u sve tri kategorije.

NOVO - Demet Ozdemir – Bilo me je sramota!

 By: Milt-TV Exposed