Demet Ozdemir uskoro ponovo na setu!

Turska glumica Demet Ozdemir, koja je 26. februara napunila 30 godina, proživljava lepe trenutke u privatnom životu, ali i u poslu. Glumica je verena od strane dečka Oguzhana Koca, a pored toga radiće i na novoj seriji.

Demet Ozdemir uskoro ponovo na setu!

Foto Credits: RiriNano

Glumica rođena 1992. godine, prvi put se na ekranima pojavila u TV seriji Odaću ti tajnu 2013. godine. Demet Ozdemir, koja je plesom počela da zarađuje za život sa 16 godina, kasnije je uzela časove glume kod Šahike Tekanda i ušla u profesiju.

Glumica, koja je dobila priznanje TV serijom br. 309, zatim se proslavila serijom Erkenci Kus. Demet Ozdemir, koja je za kratko vreme stekla veliku bazu fanova, otvorila je svoj put u glumačkoj karijeri nakon ove serije. Glumica je nedavno glumila i u film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, Netflixovom projektu u kom je tumačila glavnu ulogu zajedno sa Sukruom Ozyildizom. Film je ušao na svetsku listu u prvoj nedelji od objavljivanja i popeo se na vrh liste. Zbog uspeha filma, Demet je završila i kao 223. na rang listi IMDB-a među svim glumcima sveta, što je njen privatni rekord, odnosno najbolja pozicija u dosadašnjoj karijera.

Za njene fanove sjajne vesti - glumica se uskoro ponovo vraća na posao.

Njeni obožavaoci jedva čekaju da je vide na ekranima u novoj seriji, a to će se uskoro i desiti. Ozdemir ove sezone nije izabrala ulogu u nekoj TV seriji, već u projektu digitalne platforme, odnosno seriji Disney Plus-a koji pravi svoj put na tržištu u Turskoj.

Glumica će se pojaviti u seriji Dünyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, zajedno sa Hafsanur Sancaktutan i Bugom Gulsoyom. Snimanje ove nove turske internet serije će započeti u toku ovog meseca!

NOVO - Burcin Terzioglu- Pregovori za nove uloge su u toku!

By: Milt-TV Exposed