Novi raskid Burcu Kiratli i Sinana?

Prema pisanju turskog Hurriyeta, usledio je novi raskid poznatog para. Burcu Kirtali i Sinan Akcil su navodno ponovo raskinuli. Kao potvrda te informacija se navodi vest o Sinanovom preseljenju. Sinan je napustio kuću gde je živeo sa Burcu i iznajmio apartman u mestu Levent. Turbulencije u vezi su nastale kada je Akcil imao navodnu aferu ...

Novi raskid Burcu Kiratli i Sinana?

Prema pisanju turskog Hurriyeta, usledio je novi raskid poznatog para.

Burcu Kirtali i Sinan Akcil su navodno ponovo raskinuli. Kao potvrda te informacija se navodi vest o Sinanovom preseljenju. Sinan je napustio kuću gde je živeo sa Burcu i iznajmio apartman u mestu Levent. Turbulencije u vezi su nastale kada je Akcil imao navodnu aferu sa izvesnom Nez. Akcil je to ljutito demantovao, i istakao da njegovo srce pripada Burcu. Tada je čak najavio i tužbe novinarima koji su preneli vesti o njegovoj aferi sa Nez. Čini se da su se ipak stvari dodatno iskomplikovale.

Kada je reč o Burcu, juče je otpočelo snimanje novog, važnog projekta u kom će se naći. Glumica će tumačiti lik pripadnice specijalnih snaga Turske u filmu 7 melek / 7 anđela.

Par se nije zvanično oglašavao po pitanju raskida.

NOVO - Upoznali se na setu serije Yasak Elma i zaljubili!

By: TV Exposed