Cengiz Coskun novi partner Hazal Filiz Kucukkose

Pripreme za novi projekat koji će ispričati period Yavuza Sultana Selima, jednog od važnih sultana osmanske istorije je u punom jeku. Plato serije Muhtesem Yuzyil biće obnovljen i biće napravljeno mesto za seriju. Prve pregovore za projekat sa novom digitalnom platformom Ekken pokrenuće Acun Ilicali 2021. Novinarka Birsen Altuntas podelila je svoje kulisne informacije o ...

Cengiz Coskun novi partner Hazal Filiz Kucukkose

Pripreme za novi projekat koji će ispričati period Yavuza Sultana Selima, jednog od važnih sultana osmanske istorije je u punom jeku. Plato serije Muhtesem Yuzyil biće obnovljen i biće napravljeno mesto za seriju. Prve pregovore za projekat sa novom digitalnom platformom Ekken pokrenuće Acun Ilicali 2021. Novinarka Birsen Altuntas podelila je svoje kulisne informacije o seriji ...

Glavne uloge serije imaće Cengiz Coskun, Hazal Filiz Kucukkose, koju smo gledali u seriji pod imenom Mehmed Bir Cihan Fatihi. Dva poznata imena dele glavne uloge u ovom projektu i predstaviće likove Yavuza i njegovu suprugu Hafsu Hatun.

Za Cengiza Coskuna istorijski projekti su deo njegove karijere. Glumac, koji je igrao glavne uloge u TV seriji pod nazivom Fetih 1453, takođe je bio veoma popularan u Dirilis Ertugrul kao Turgut Alp. U seriji Malazgirt 1071 dao je život liku sultana Alparslana.

Hazal Filiz Kucukkose, koja je privukla veliku pažnju kao Leyla iz serije Beni Affet, bila je široko poznata sa likom Zeynep u Kara Sevda. Glumica je bila na ekranu kao Melike u seriji pod imenom Mehmed Bir Cihan Fatihi, koja je započela sa velikom gledanošću, ali je trajala 6 epizoda u 2018. godini. Glumica se takođe pojavila u seriji Zemheri, koja je imala 10 epizoda 2020. godine i napravila rano finale. Glumica, koja je neko vreme tražila projekat, rekla je da priprema novo iznenađenje.

Ispostavlja se da je ovo iznenađenje serija Yavuz Sultan Selim. "Yavuz" će biti serija digitalne platforme, a Bilal Kalyoncu će sedeti u direktorskoj stolici. Očekuje se da će rad na seriji početi krajem novembra.

By: TV Exposed

NOVO-Emotivna proslava Murata Yildirima