Burak Ozcivit pomaže i nada se da će se naučiti lekcije!

Burak Ozcivit, koji igra glavnu ulogu u TV seriji Kurulus Osman , ima veoma uspešan nastup već 4 sezone.

Burak Ozcivit pomaže i nada se da će se naučiti lekcije!

Foto Credits: IMDB

Projekat, koji govori o važnom periodu za tursku istoriju i daje publici trenutke akcije sa procesom uspostavljanja Otomanskog carstva, nastavlja se uspešno. Burak Ozcivit je na dnevnom redu već 4 godine sa TV serijom Kurulus Osman i ostvaruje zapažene rezultate.

Glumac je preuzeo važnu društvenu odgovornost da pomogne onima koji su pogođeni zemljotresom svojim radom sa suprugom Fahriye Evcen na društvenim mrežama poslednjih dana.

Posle dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, napori za pružanje pomoći od strane Buraka Ozvicita i Fahriye Evcen su visoko cenjeni.

Dobre pouke

Burak Ozcivit je takođe bio među imenima koji su učestvovali u programu donacija koji je zajednički emitovan na mnogim televizijskim kanalima. Glumac je rekao:

„Moja žena i ja smo od samog početka pokušali da uradimo sve što smo mogli. Uradili smo sav neophodan posao, i materijalni i moralni, u pogledu društvenih medija.“. Ozcivit je najavio da će se napori pomoći nastaviti. Glumac je istakao da je takođe važno da se svi kanali udruže, rekavši: „Mislimo da ćemo ovo prevazići.”. Poznati glumac je izjavio da žele da zaleče rane pogođenih zemljotresom i dodao:

„Mislim da ćemo se nadati. Nadam se da ćemo izvući dobre pouke da nam se ovo više ne ponovi.“.

NOVO - Eda Ece je tužna i ponosna!

By: TV Exposed