Nilperi Sahinkaya privukla pažnju novim fotografijama

Prelepa glumica Nilperi Sahinkaya postala je naslovna zvezda novog broja časopisa Samdan Plus. Glumica, koja je bila ispred objektiva za časopis, pravila je upečatljive poze.

Nilperi Sahinkaya privukla pažnju novim fotografijama

Foto Credits: DiziCentral

Nilperi Sahinkaya, koja je takođe podelila svoje nove fotografije na svom nalogu na društvenim mrežama, skrenula je pažnju svojim priznanjem da je „veoma hrabra kada je zaljubljena“ u intervjuu za Samdan Plus magazin.

O glumici su date sledeće izjave u novom izdanju ovog magazina:

„Nilperi Sahinkaya je neko ko se nije ustručavao da kaže šta je osećala u svakoj fazi svog života, ko se ne plaši da bude svoja i koja svojom hrabrošću inspiriše one oko sebe. Na naslovnoj strani novog  broja Samdan Plus nalazi se Sahinkaya, koja je svojim šarenim, duhovitim i originalnim karakterom 100% kompatibilna sa letnjom energijom.”.

Nilperi je učestvovala u seriji Cema Yilmaza pod nazivom Ersan Kuneri, koja je nedavno emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Glumica, koja je bila među glavnim glumcima i dala veoma efektnu predstavu, postala je jedno od istaknutih imena serije i svojim talentom i lepotom.

Nakon što je serija Ersan Kuneri objavljena na Netflixu, o njoj se mnogo pričalo i bila je istovremeno tema kritika i priča o erotskom filmskom reditelju. Ipak, ova serija je i pored toga naišla na dosta dobrih komentara.

View this post on Instagram

A post shared by Nilperi sahinkaya (@nilperi)

NOVO - Nesrin Cavadzade i Uraz Kaygilaroglu otkrili istinu o njihovom odnosu!

By: TV Exposed