Nesrin Cavadzade i Uraz Kaygilaroglu otkrili istinu o njihovom odnosu!

Navod da su  turski glumci Uraz Kaygilaroglu i Nesrin Cavadzade imali ljubavnu vezu pao je kao bomba u tabloidima.

Nesrin Cavadzade i Uraz Kaygilaroglu otkrili istinu o njihovom odnosu!

Foto Credits: Internet Haber

U vestima u štampi magazina se tvrdilo da se prijateljstvo Nesrin Cavadzade i Uraza Kaygilaroglua, koji su bili ljubavnici zbog uloga u seriji Show TV-a Uc Kurus, koja je prošle sezone doživela svoju posljednju epizodu, pretvorila u ljubav.

Međutim, za kratko vreme stiglo je saopštenje sa obe strane. Uraz Kaygilaroglu je na svom nalogu na društvenim mrežama podelio ovu temu i rekao: „Vest o mojoj koleginici Nesrin Cavadzade je potpuno neosnovana, za informaciju dotične osobe…“ i demantovao ljubavne tvrdnje.

Nesrin Cavadzade je takođe objavila poruku na svom Instagram nalogu. Cavadzade je iskoristila sledeće izjave tako što je na društvenim mrežama objavio njenu fotografiju sa seta Uc Kurus sa svojim bivšim kolegom:

„Od prvog do poslednjeg dana seta gde je plakat sniman, uvek zlatno srce, uvek prijateljski, uvek duhoviti, uvek srdačni. Podižemo ruke u vazduh i kažemo da je to dobro za vas. Voleo bih da svako ima prijatelja kao što si ti, dragi moj Uraz.”.

S druge strane, Nesrin Cavadzade je prošlog meseca raskinula sa svojim dečkom glumicom Gokhanom Alkanom u kojeg je bila zaljubljena oko dve godine.

Otkriveno je da su Nesrin Cavadzade i Gokhan Alkan, za koje se očekivalo da se venčaju, prekinuli vezu, prekinuli praćenje na društvenim mrežama i izbrisali sa svojih naloga fotografije koje su zajedno snimili.

NOVO - Mert, Hafsanur i Aslihan u seriji Gelecek Uzun Surer

By: TV Exposed