Serija Bir Sevdadir | To je ljubav je loše počela ali ima olakšavajuću okolnost!

U priči u TV seriji Bir Sevdadir | To je ljubav, koja je svojom impresivnom pričom i uspešnom glumačkom postavom upoznala publiku na ekranima TRT 1, Yesilov plan da se preda Cenapu Agasu ostavio je traga na epizodi.

Serija Bir Sevdadir | To je ljubav je loše počela ali ima olakšavajuću okolnost!

Foto Credits: Haberler

Serija Bir Sevdadir | To je ljubav se pojavila pred publikom sa svoje prve 4 epizode. Međutim, vidimo da interesovanje za projekat nije baš dobro.

O seriji se mnogo pričalo na društvenim mrežama uz hashtag #BirSevdadir. Ipak, treba istaći da je gledanost serije bila niska i da je daleko od željenog nivoa.

Želimo da istaknemo da je olakšavajuća okolnost i najvažnija šansa nove serije, u kojoj glume Feyyaz Serifoglu i Sude Zulal Guler, da se emituje na javnom emiteru TRT1 i očekujemo da joj nadležni daju priliku na duži vremenski period.

Koliko može serija i dalje u magli

Iz prethodnih sezona znamo da, uz uticaj javnog emitera, TRT1 pruža više mogućnosti od privatnih kanala i nastoji da se serije održe na ekranu duže vreme, iako postižu nisku gledanost.

Iz tog razloga, najvažnija šansa dua Feyyaz Serifoglu i Sude Zulal Guler, koji su privukli pažnju kao novi serijski par u novoj seriji, bila je da je projekat emitovan na ekranu TRT1.

Napomenimo da su dvoje mladih glumaca preuzeli značajnu odgovornost za ovaj projekat i nakon veoma uspešnog rada pokušavaju da stvore novu priču u svojim karijerama sa TV serijom Bir Sevdadir.

NOVO - Pad u gledanosti serije Omer

By: TV Exposed