Tajna izgleda Ibrahima Celikkola i ponos Demet Ozdemir... (FOTO)

Glumica, koja je fotografiju objavila komentarom „Advokatska dama“, pokazala je svoju sliku koja se odražava na kameri tokom scene … Činjenica da Ozdemir učestvuje u snažnom ženskom liku u seriji dobija veliku podršku svojih obožavalaca. Pratioci koji su ostavili belešku u kojoj je pisalo „Sve vam odgovara“ takođe su pohvalili nastup Demet Ozdemir u seriji ...

Tajna izgleda Ibrahima Celikkola i ponos Demet Ozdemir... (FOTO)

Glumica, koja je fotografiju objavila komentarom „Advokatska dama“, pokazala je svoju sliku koja se odražava na kameri tokom scene … Činjenica da Ozdemir učestvuje u snažnom ženskom liku u seriji dobija veliku podršku svojih obožavalaca.

Pratioci koji su ostavili belešku u kojoj je pisalo „Sve vam odgovara“ takođe su pohvalili nastup Demet Ozdemir u seriji Dogdugun Ev Kaderindir, što glumicu čini veoma ponosnom.

Ibrahim Celikkol, koji u seriji Dogdugun Ev Kaderindir glumi lik Mehdija, objavio je svojim pratiocima da se bavi jogom. Celikkol je objavio trenutak kada je vežbao jogu sa Sedom Deliormanli, i svoj fizički izgled očigledno duguje ovom naporu.

Evo posta:

Acro Yoga 1, 2.

By: Tv Exposed

NOVO-Ogroman transfer u TV seriji ‘Sefirin Kizi’! (FOTO)