Stiže nam nova letnja turska serija Kismet

Turska glumica Zeynep Kankonde voli da učestvuje u letnjim serijama. Tako će biti i ovog leta.

Stiže nam nova letnja turska serija Kismet

Foto Credits: DiziCentral

Zeynep Kankonde, koju već dugi niz godina gledamo u različitim ulogama i u TV serijama i u filmovima, postala je jedno od imena o kojima se najviše priča, posebno svojim komičnim nastupima.

Kankonde, čije ime publika često pominje zbog njenih pozorišnih nastupa, nedavno je izašla na scenu sa predstavom Odenmeyecek Odemiyoruz.

Glumica, koja se još pamti po liku Pembe u seriji Kuzey Yildizi objavljenoj 2019. i 2020. godine, pojavila se pred obožavaocima sa likom Menekse u seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta u toku letnje sezone 2021.

U leto 2022. godine, glumica, koja je igrala lik Serife u seriji Kanal D pod nazivom Seversin, nije izmakla pažnji sklonošću romantičnim humorističnim serijama.

Ponovo u romantičnoj komediji

Zeynep Kankonde će pred publiku izaći sa romantičnom humorističnom serijom na Fox TV-u, ovoga puta u novoj sezoni. Održane su probe čitanja nove serije pod nazivom Kismet. Serija, u kojoj glume Cem Gelinoglu i Ozge Ozacar, ima sjajne glumce.

Glumački kadar uključuje imena kao što su Cenan Adiguzel, Lale Mansur, Arif Piskin, Serdar Orcin, Kerem Kupaco, Erdal Kucukkomurcu, a projekat Kismet će skoro biti emitovan na Fox TV-u.

Mahinur Ergun i Yusuf Reha Alp napisali su scenario za seriju koja se radi u produkciji NTC Media.

NOVO - Neizvenost oko serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed