Neizvenost oko serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Došlo je do ozbiljnog gubitka gledanosti u prethodnoj epizodi TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, čija će 7. epizoda biti emitovana na Fox TV-u u utorak uveče.

Neizvenost oko serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: Haberler

Uprkos činjenici da su u glavnim ulogama u seriji dva veoma uticajna imena kao što su Timucin Esen i Sevket Coruh, a tu su i izuzetna imena kao što su Serhat Kilic, Bahar Sahin, Genco Ozak, Sezin Akbasogullari u glumačkoj postavi, projekat nije dobio očekivanu pažnju.

Serija Tetikcinin Oglu, koja je dobila snažnu podršku publike u nekoliko epizoda na početku, kasnije je izgubila interesovanje gledalca. Smatra se da je snažan debi Show TV serije Aile / Porodica, bio efikasan u padu rejtinga projekta Sin Strelca.

Završeno snimanje

Tim je završio snimanje prvih 8 epizoda i napravio pauzu u sezoni za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja ima priču punu akcije.

Bahar Sahin, koji u priči igra lik Sibel, izjavila je da će prva sezona imati 8 epizoda i da će nastaviti projekat. Međutim, oni koji gledaju gledanost serije smatraju da to neće biti tako lako.

Činilo se da je malo teško za Fox TV da pruži šansu TV seriji Tetikcinin Oglu u narednoj sezoni, pri čemu je njen rejting pao na brojke od oko 2. Međutim, prema vestima u štampi, planira se da serija bude na ekranu sledeće sezone sa promenama glumaca.

Mnogim gledaocima nije palo na pamet da Fox TV želi da u drugoj sezoni nastavi projekat sa veoma niskim rejtingom. Sedma epizoda projekta Tetikcinin Oglu biće prikazana u utorak, 30. maja, a gledanost će biti važnija nego ikada.

Kako je izjavila Bahar Sahin, prva sezona će se emitovati u 8 epizoda, ali treba napomenuti da Fox TV još nije dao poslednju reč, iako je u štampi izvučena pozitivna slika o drugoj sezoni.

NOVO - Otkriven glumački kadar nove turske serije Benim Guzel Ailem / Moja lepa porodica

By: TV Exposed