Kraj za seriju El Kizi / Strankinja

Potvrđena je informacija o finalu još jedne relativno nove turske serije. U pitanju je serija pod nazivom El Kizi / Strankinja.

Kraj za seriju El Kizi / Strankinja

Foto Credits: IMDB

Serija El Kizi / Strankinja je uspela da „izgura“ do epizode 13. Tačnije, ta epizoda biće finalna za ovaj projekat. Ljudi iz produkcije su juče zvanično potvrdili da će serija biti završena u trinaestoj epizodi.

U radnji ove serije pratimo Ezo. U životu mlade Ezo koja se bori za svoje snove postoje dve stvari: uspomene i ono što joj je ostalo od majke… Šaka nade. Međutim sve što ima oduzima joj porodica od koje je videla samo zlo. Ezo ima dva puta. Ili će odustati ili će se boriti. Ona bira borbu i to borbu do smrti… Harun i njegova majka Nermin svesni su bezizlazne situacije u kojoj se našla Ezo. U njihovim očima ona je najslabija karika koja će im omogućiti da se vrate u neka prošla bolja vremena. Ali Ezo nije slaba i bespomoćna kao što su mislili.

Nesvesni svega što je uradila ali i što će tek da uradi, krenuće u lov u kome će oni postati plen.

Ovaj projekat je rađen u produkciji kompanije NTC Medya. Serija El Kizi se emituje na televizijskom kanalu Fox TV. Premijera ovog projekta je bila 23. oktobra ove godine.

NOVO - Aras Bulut Iynemli na novom projektu

 By: Milt-TV Exposed