Serija Omer sve više napreduje!

Pažnji ne izmiče ni činjenica da serija Star TV Omer, adaptirana po izraelskoj seriji Shitsel, nastavlja sa uspešnom gledanošću.

Serija Omer sve više napreduje!

Foto Credits: Dizilah

Serija, koja je emitovana u ponedeljak, 23. januara, odnosno njena treća epizoda, ponovo je privukla pažnju miliona. Rast rejtinga u svim kategorijama publike govori nam da priča polako privlači veliku publiku. Uspeh projekta Omer može se smatrati pričom o uspehu u susretu sa tri TV serije koje su stvorile sopstvenu publiku ponedeljkom uveče, kao što su Alparslan, Yasak Elma / Zabranjena jabuka i Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

Mora se reći da su Gokce Bahadir i Selahattin Pasali imali i imaju veliki udeo u ovom velikom uspehu. Naravno, ne treba zaboraviti ni snažnu glumačku predstavu Barisa Falaja i Merve Dizdar. S obzirom na to da će serija Show TV pod nazivom Sipahi završiti sledeće nedelje i da su u glavnim ulogama Kaan Yildirim i Ozge Gurel, dobar izgled Omer serije u gledanosti dobija još veći značaj.

Nije lako impresionirati publiku i povući je sa sobom svake nedelje, ali projekat Omer to uspeva. Serija, koja je trećom epizodom završila dan kao treća u grupi AB i ABC1, čini se da je daleko od samita sa sedmim mestom u total kategoriji rejtinga. U okruženju gde je serija Alparslan prva u svim kategorijama, serija Yasak Elma je takođe u jakoj poziciji, nikog ne treba da se čudi ako serija Omer uskoro bude kralj gledanosti!

Projekat Omer je korak bliže vrhuncu, pri čemu je TV serija druga najgledanija TV serija, nadmašujući projekat Yasak Elma u grupama AB i ABC1. Možda neće biti tako lako proći seriju Alparslan, ali nemojte se iznenaditi ako vidite da je serija Omer počela da osvaja prvo mesto nedeljama kasnije. Ovakvo okruženje takođe objašnjava važnost dobre gledanosti ove nove turske TV serije. Dok njegovi protivnici padaju, Omerov put izgleda jasan kao serija u usponu.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Za Ozge Gurel i nije šteta što se serija Sipahi završava

By: TV Exposed