Za Ozge Gurel i nije šteta što se serija Sipahi završava

S nestrpljenjem se očekivalo koliko će akciona serija Sipahi / Spahije, sa Ozge Gurel i Kaanom Yildirimom u glavnim ulogama, ostati na ekranu.

Za Ozge Gurel i nije šteta što se serija Sipahi završava

Foto Credits: IMDB

Navodi izneti u štampi i na društvenim mrežama otkrivaju da će serija biti završena sa 8. epizodom koja će biti objavljena sledeće nedelje. Čak je među vestima da je ekipa serije obaveštena da je doneta ishitrena konačna odluka zbog sve većih troškova. Lik Kanan, koji mnogi fanovi Ozge Gurel nisu mogli da svare, bila je predmet kritika. U stvari, dok su neki fanovi kritikovali na društvenim mrežama, neki su želeli da brane omiljenu glumicu i pojavila su se dva različita stava.

Dok je učešće Ozge Gurel u akcionoj seriji po prvi put oduševilo glumicu, njeni fanovi su se teško navikli na to. Kada se lik Kanan ne čini kao neophodan lik s obzirom na celu priču, kada se tome doda ceo proces, nameće se činjenica da serija Sipahi / Spahije za Gurel nije baš dobar izbor.

Dok se očekivalo da će projekat opstati barem 13 epizoda na ekranu, hitna konačna odluka za seriju Sipahi zbog visokih troškova neće predstavljati problem za mnoge gledaoce. Velika publika ionako nije pokazala lojalnost seriji. Bilo je iznenađujuće okupiti značajna imena kao što su Sinan Tuzcu, Basak Gumulcinelioglu, Erkan Bektas, Nurettin Sonmez, Cagdas Onur Ozturk u istom projektu i dobiti niske ocene.

Serija Sipahi ostaće upamćena kao užurbani posao u okruženju gde se formira veoma jaka glumačka ekipa i akcione serije se prate sa takvim entuzijazmom. Treba napomenuti da se očekuje da će 8. epizoda serije Sipahi biti finale za projekat, a ona će biti emitovana 30. januara.

NOVO - Da li serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka treba da dobije 7. sezonu?!

By: TV Exposed