Objavljena nova najava turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Objavljen je novi uvod u seriju Kanala D Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja će biti prikazana u prvoj epizodi u četvrtak uveče, 6. jula.

Objavljena nova najava turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Reč je o seriji u kojoj glume Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, u produkciji kompanije Ay Yapim.

Iz komentara na društvenim mrežama može se shvatiti da su trejleri serije privlačni publici i izazivaju veliko interesovanje.

Otkriveni su i neki detalji radnje turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše. Pošto je morao da se vrati iz inostranstva nakon očeve smrti, gde je živeo dugi niz godina, Ateš saznaje da mora da preuzme starateljstvo nad svojom braćom i sestrama i poziciju šefa upravnog odbora na 3 meseca, dok mu se s druge strane put ukršta sa Lejlom, koja je godinama zarađivala u nadi da će pronaći svoju porodicu. Iako postoji drugačiji proces za svakoga, željno se iščekuje kako će se priča o dvojcu nastaviti.

Dobar glumački kadar

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan su u glavnim ulogama projekta Ya Cok Seversen, čiji je scenario napisala Kubra Sulun, koju režira Ali Bilgin, a publiku će dočekati svojom prvom epizodom na ekranu Kanala D narednog četvrtka.

U glumačkoj ekipi su i sledeća imena: Hatice Aslan, Serif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kirik, Aziz Caner Inan, Mine Kilic, Ogulcan Arman Uslu, Durukan Celikkaya, Lara Pera Aslan, Ozgun Akacca i Adin Kulce.

Dakle, serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, počinje na Kanalu D u četvrtak, 6. jula.

Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - U četvrtak počinje nova turska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed