Rad na turskim serijama Safir i Kader Baglari je u punom jeku

Za novu sezonu priprema se veliki broj novih turskih TV serija. Među njima se izdvajaju dva projekta, serije Safir i Kader Baglari.

Rad na turskim serijama Safir i Kader Baglari je u punom jeku

Foto Credits: Dizilah

Najnovija dramska serija ATV-a pod nazivom Safir imaće zanimljivu radnju. U pitanju je skrivena ljubavna priča, glumačku ekipu predvode Ilhan Sen, Ozge Yagiz i Burak Berkay Akgul, a fokusiraće se na priču porodice Gulsoy o gubitku i opasnim putevima ispunjenim željama, strašću, osvetom i ugnjetavanjem.

Lik Feraye, koju igra Yagiz, navodno će biti upleten u ljubavni trougao sa dva brata.

Ipek Tuzcuoglu, Erkan Bektas, Mufit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Munir Can Cindoruk, Serdar Bordanaci, Sevda Bas, Selin Isik, Efe Tasdelen, Serkan Tastemur i Can Remzi Ergen, takođe će glumiti u seriji Safir ove jeseni na ATV-u.

Kader Baglari će ispričati strastvenu ljubavnu priču

Glumačka ekipa nove serije Fox TV-a pod nazivom Kader Baglari, okupila se po prvi put.

Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu glume Sevdu i Kerema u ovoj seriji, koja će ispričati strastvenu ljubavnu priču dvoje ljudi iz različitih svetova.

U ulogama u seriji Kader Baglari su i Arzu Gamze Kilinc, Alptekin Serdengecti, Nazli Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykac, Zeynep Kose, Tolga Iskit, Asli Icozu, Betul Cobanoglu, kao i Yusuf Akgun.

View this post on Instagram

A post shared by Dizilah (@dizilah)

NOVO - Baris Arduc će biti na TV ekranima na jesen!

By: TV Exposed