Baris Arduc će biti na TV ekranima na jesen!

Turski glumac Baris Arduc je odradio sjajan posao u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu. Sada su stigle nove vesti o njegovoj karijeri.

Baris Arduc će biti na TV ekranima na jesen!

Foto Credits: DiziCentral

Tokom dve sezone Baris Arduc je bio veoma zapažen u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu koja se emitovala na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1. Serija je opisala jedan od ključnih dogadjaja turske istorije.

Uz to, Arduc je dobio pohvale za svoju ulogu Netflixovoj seriji pod nazivom Kulup / Klub.

Rad na seriji Alparslan je završen ali ne i njeno emitovanje. Prema pisanju turske štampe u septembru će biti emitovane dve poslednje epizode ove turske serije, koje će biti posvećene Bitki kod Malazgirta.

Izabrao i novu seriju

Arduc neće uzimati pauzu već će odmah nastaviti rad na novim projektima. Odmah po završetku snimanja serije Alparslan Buyuk Selcuklu, Baris je birao između nekoliko ponuda koje je dobio.

Na kraju se odlučio za novi projekat čiji naziv još nije potvrđen. Zna se da je reč o seriji koju priprema kompanija OGM Pictures i da će zbog njihovog ugovora projekat biti emitovan na Star TV-u. Vrlo brzo će biti poznato i ime Arducove partnerke u ovoj novoj TV seriji.

Na poziciji producenta je Onur Guvenatam koji je poznat po svom radu u serijama Yali Capkini, Masumlar Apartmani, Kirmizi Oda, Omer i Terzi. Postoji realna mogućnost da će nova serija u kojoj će Baris Arduc tumačiti glavnu ulogu biti psihološki triler.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Nastavlja se snimanje serije Iki Yabanci / Dva stranca

By: TV Exposed