Nove nagrade za Hande Ercel i Kerema Bursina

Hande Ercel i Kerem Bursin privlače pažnju gde god se pojave. Tako je i bilo i na poslednjem događaju na kom su zajedno prisustvovali.

Nove nagrade za Hande Ercel i Kerema Bursina

Foto Credits: Screenshot/ Instagram

Hande i Kerem su zajedno došli na Ayakli Gazete dodelu nagradu. Njih dvoje su na ovoj ceremoniji dobili nekoliko priznanja. Dobili su nagrade za najbolju romansu, najbolju glumu u romansi i za najbolji TV par. Sve to naravno zbog uloga u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Već je odavno ispričana priča da su njih dvoje otpočeli svoju vezu upravo na setu te serije.

Par je rekao da im je prijao zajednički rad u tom projektu. Hande Ercel i Kerem Bursin su dodali i da bi u budućnosti voleli da saradjuju ponovo, u nekoj TV seriji ili filmu. Sve će zavisiti od scenarija i od likova koji im budu ponudjeni. Opcija zajedničkog rada na novim projektima je uvek tu, poručili su ovi sjajni mladi glumci.

Potom su usledila ona standardna pitanja, vezana za njihovu vezu. Novinare je zanimalo da li par planira da vezu kruniše brakom i kada. Odgovor je izostao uz poruku da trenutno nije ni vreme ni mesto da se o tome priča.

NOVO - Počelo snimanje turske serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

 By: Milt-TV Exposed