Serija Baba / Otac je dovela gledaoce do suza! (VIDEO)

Turska serija Baba / Otac, koja se emituje na Show TV-u u utorak uveče, novom epizodom koja je publiku dovela do suza. Uzbuđenje je veliko jer se serija vraća u sezonu na potpuno drugačiji način nakon velikih promena, razdvajanja i inovacija u novoj sezoni!

Serija Baba / Otac je dovela gledaoce do suza! (VIDEO)

Foto Credits: Dizilah

Konačno se desio ponovni susret koji je publika željno čekala od početka sezone turske serije Baba.

Gubitak njihovog oca nakon katastrofe koja je zadesila porodicu, činjenica da su imali veoma teško vreme, slamala je srca publike. Emin je bio potpuno van sebe nakon što je kidnapovan, ali je s jedne strane pokušavao da dođe do porodice. Kadir je pokušavao da održi porodicu na okupu i bez oklevanja je tražio oca. Dok su se svi bilansi promenili nakon što je Ilhan dobio informacije u 18. epizodi serije, Emin je imao neke vesti o svojoj porodici mesecima kasnije.

Kadir mu je, pak, došao korak bliže nakon onoga što je saznao o svom ocu. Konačno, Kadir je pronašao svog oca uništenog u napuštenoj kući. Emin, koji nije bio sasvim pri zdravoj pameti, prvo nije prepoznao sina i bio je nervozan, misleći da će učiniti nešto loše. Međutim, izbezumljeno stanje Kadira, koji je u suzama grlio oca, rastužilo je publiku. Nakon što je Kadir zaplakao i zagrlio oca, Emin se prisetio i sina. Spoj oca i sina na ovaj način izazvao je trenutke koji su potresli one na ekranu!

Pratioci serije Baba / Otac su na ovu scenu Haluka Bilginera i Tolge Saritaša izneli pohvalne komentare i na društvenim mrežama podelili svoje stavove da je upriličen glumački recital.

View this post on Instagram

A post shared by Baba Dizi (@babatvdizi)

NOVO - Da li će serija Gonul Dagi biti završena na kraju sezone?!

By: TV Exposed