Hafsanur Sancaktutan dobila pohvale zbog pesme u seriji Ya Cok Seversen

Pesma koju je Hafsanur Sancaktutan pevala u 7. epizodi TV serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše dobila je veliko priznanje publike.

Hafsanur Sancaktutan dobila pohvale zbog pesme u seriji Ya Cok Seversen

Foto Credits: IMDB

Uspešna glumica Hafsanur Sancaktutan, koja je dala život liku Lejle u seriji, otpevala je pesmu “Crnog mora” u 7. epizodi objavljenoj u četvrtak uveče.

Lejla, koja se družila sa Atešom i ekipom dok su pevali dok su šetali parkom, pevala je pesmu „Oy Oy Sevdum“. Objavljeni su zakulisni snimci Sancaktutan, koja je uvežbavala tu scenu.

Evo i pomenutog snimka.

 

Dominacija na društvenim mrežama

Nije prošlo nezapaženo da to je serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše zauzela visoko mesto na listi programa sa najvećim porastom pratilaca na Instagramu na svetskoj listi. Prema bazi podataka pod nazivom The WHIT (The Fresh Projects), moć društvenih mreža turskih serija privlači pažnju među serijama koji se emituju širom sveta.

TV serija Ya Cok Seversen, sa svojih 114 hiljada pratilaca u julu, zauzima čak drugo mesto među projektima sa najvećim porastom na društvenim mrežama, tačnije na društvenoj mreži Instagram u prošlom mesecu.

Ostaje da se vidi da li će moć društvenih mreža uz sve bolju prodaju projekta u inostranstvu uspeti da obezbedi da serija Ya Cok Seversen ostane na TV ekranima neki duži period.

Od ranije postoje najave da ukoliko se rejting ne popravi, serija bi mogla da ima svoje finale u epizodi 9…

NOVO - Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice se nastavlja početkom septembra!

By: TV Exposed