Gledanost serije Camdaki Kiz se popravlja, Mahkum zabrinjava

Serija Camdaki Kiz koja je poslednjih nedelja počela da dolazi do izražaja svojom pričom, već neko vreme osvaja prve nagrade gledanosti kada je dan u kom se emituje u pitanju. Ovaj projekat ponovo je uspešno obavio posao u četvrtak uveče, 21. aprila.

Gledanost serije Camdaki Kiz se popravlja, Mahkum zabrinjava

Foto Credits: IMDB

Doživevši gubitak gledalaca koji su doživele sve TV serije zbog meseca Ramazana, serija Camdaki Kiz je i dalje ostala na dobrom nivou u rejtingu i osvojila prvo mesto u kategorijama AB i ABC1. Serija, čija je 40. epizoda emitovana 21. aprila, ponovo je okupila milione uz televizijske ekrane i još jednom je bilo veoma uzbudljivih trenutaka.

Utisak jedino kvari rezultat u total kategoriji rejtinga, gde je nova epizoda bila na četvrtom mestu. Čini se ipak da je serija Kanala D malo popravila situaciju uspevši da nadmaši svog glavnog rivala u ovoj sezoni – seriju Mahkum / Zatvorenik.

Zatvorenik, koji je dugo osvajao prvo mesto u svim kategorijama, postao je jedna od TV serija koje je najviše pogodio mesec Ramazana. Serija je poslednjih nedelja u ne baš prijatnom padu gledanosti. Uprkos efektivnim nastupima Onura Tune, Ismaila Hacioglua i Talata Buluta, ovaj pad poslednjih nedelja je postao zabrinjavajući.

Otišla je i Seray Kaya, koja je tumači lik Cemre i mnogi smatraju da je to jedan od glavnih razloga pada gledanosti ovog projekta. U turskim medijima se vodi dilema, šta je više uticalo na pad rejtinga, mesec Ramazana ili odlazak Kaye iz ovog projekta…

NOVO - Ismail Ege Sasmaz - Pomešana osećanja zbog nove uloge!

By: Milt-TV Exposed